Rajčata BELLAVEDUTA – FRATEPIETRO

Pro milovníky rajčat používaných jako přísadu pro naši pizzu a omáčky jsme začali odebírat špičku mezi rajčaty a to San Marzano BellaVeduta.

Rajčata jsou jedním se symbolických potravin italské gastronomické kultury. Chuť našich rajčat odráží krajinu, ve které se pěstují – Apulie. Zde se rodinný podnik Fratepietro již od roku 1890 věnuje zemědělství, konkrétně zpracováním oliv a rajčat. Slunce, voda, trpělivost a zvláštní péče tohoto rodinného podniku umožňuje získat rajčatovou omáčku a loupaná rajčata s čerstvou, jemnou chutí a intenzivní barvou. 

Rajčata San Marzano BellaVeduta di Agricola Fratepietro jsou ručně loupaná, konzervovaná ve vodě a soli. Rajčata se pěstují a sklízejí ručně na rodinné půdě. Během jednoho dne od sklizení se v továrnách zpracovávají za několik hodin, aby byla zajištěna jejich chuť a čerstvost.